Endnu en ferieuges arbejde II

Den 15. august 2004:

Denne uge velsignede os med det fineste sommervejr, med temperaturer op til 30 grader. Så går tingene langsommere og væskeindtagelsen skal være større, så det blev den.

Vi har besluttet at opføre et redskabshus, i samme materialevalg som selve huset. Huset bliver på 2,4 x 4 meter. Tage skal selv støbe sokkel, så her er udfordring nummer 1. Vi har opså besluttet at bygge en petangue bane. Den får en størrelse på 3 x 9,2 meter.

Dette kræver jo noget fysisk arbejde, så onsdag lånte Tage en mini gravko, og gik så igang med at lære den at grave, eller var det omvendt?

Efter flere timers brug var gravearbejdet færdigt. Nu kunne næste fase begynde.

Torsdag blev der hentet beton sokkelsten, cement og støbemix. Hjørnestene blev støbt inden torsdag aften.

Fredag blev brugt på støbning af resten af soklen, som kan ses nedenfor. Over 1 tons beton blev manuelt blandet i trillebøren og fyldt i støberende og sokkelsten. Det var hårdt i varmen, men fredag aften var soklen færdig.

Lørdag hentede Tage brædder til petangue banen. Banens linier blev lagt og træet blev gravet ned i terrænnet. Færdig sidst på dagen. Dog mangler belægningen, som skal opbygges af et gruslag (ca 10 cm) nederst og granitmel (ca 8 cm, størrelse 0 - 2 mm) øverst, adskilt af fiberdug.

Søndag var feriedag, så vi har også haft tid til at nyde det.

Her nogle billeder fra ugen.

Tage har fået lidt styr på betjeningshåndtag og graver støberender...
Soklen er færdig. Her ses den fra indkørslen og lidt tættere på.
Petangue banen er nu klar til belægningen.